top of page

 

Integrated Energy Therapy Cursussen

 

Gechanneld door Engel Ariel via Stevan J. Thayer, is IET een van de energietherapiesystemen van de  "nieuwe tijds generatie" - die hands-on - de "problemen uit je energie systeem en weefsels" verwijdert.

De IET-trainingsklassen zijn krachtige dagen van zelfgenezing en certificeringstraining voor energietherapie. In elke klas zul je afgestemd worden op een krachtige engelachtige energiestraal die je 12-strengen Spirituele DNA activeert. Vervolgens leer je hoe je een hartverbinding kunt maken met de energie van je engelen en hun energie kunt gebruiken voor genezing. Je zult leren hoe elke primaire menselijke emotie gecorreleerd is met een specifiek fysiek gebied van het lichaam, evenals hoe je de IET-integratiekrachtpunten kunt gebruiken om ze te zuiveren. Een volledig geïllustreerde trainingsgids en certificaat worden verstrekt bij elke klas.

Er is geen eerdere ervaring met energietherapie nodig. Je kunt een energetische intuïtie hebben, en via deze IET-klassen leer je hoe je de stroom van energie kunt voelen en interpreteren, energiepatronen in jezelf en anderen kunt zuiveren, en je zielsdoel kunt ontsluiten. 

De training worden gegeven op 3 verschillende niveaus waarbij je kracht en connectie met de engelen energie verder zal toenemen. Ook zul je zelf bij al die niveaus een nieuwe ontwikkelings stap maken. Stappen waarbij je nog beter bij jezelf komt. Je zielsmissie gaat voelen en durven leven. De opleiding is niet alleen voor therapeuten maar ook als je als individu aan je eigen spirituele pad wil werken en een instrument zoekt om je hierbij te helpen. Met deze cursus leer je namelijk ook jezelf behandelen en krijg je als vermeld telkens een inwijding die jou kanaal naar de eneglen en je zielsmissie telkens verder opensteld.

IET Basis Cursus:

Onze basistraining is een eendaagse cursus waarin we de afstemming en inwijding op de basis IET-energiestraal centraal hebben staan. De inwijding zal inwerken op je fysieke en emotionele energie lagen, (1e en 2e energetische DNA-paren) en stelt je in staat om cellulaire geheugenblokkades te activeren en te integreren. 

Verder krijg je een introductie in de locatie en gebruik van de IET-energie-integratiekrachtpunten (energie knooppunten). Ook krijg je tijdens deze cursus een inleiding tot energie-anatomie en de cellulaire geheugenkaart van de mens. Na de inwijding en het actief aan de slag gaan met de engelen energie zal je intuitie verder toenemen en je proces van zelfheling verder plaatsvinden. De cursus is zowel geschikt voor therapeuten die iets willen toevoegen aan hun al bestaande behandelmethoden alswel voor individuen die vooral op zoek zijn naar een methode voor groei en zelfontwikkeling. 

Tarief:

155,- Euro. Inclusief werkboek 

 

IET Intermediate Cursus

Onze tussentijdse training is een eendaagse cursus waarin de afstemming op de tussenliggende IET-energiestraal centraal staat. Deze inwijding werk in op de Menthale en Karmische aspacten die in onze energie lagen zijn opgeslagen (3e en 4e energetische DNA-paren) De inwijding activeert en stelt je in staat stelt om energie-indrukken uit het menselijke energieveld te verwijderen.

Verder leren om energie-indrukken op te ruimen die voortkomen uit karma van vorige levens en methoden blokkades in het menselijke energieveld te interpreteren. De inwijding zal je zelfontwikkeling nog een sterkere boost geven. Je kracht om de enegelen energie te voelen, beleven en toe te passen zal verder groeien. 

Tarief:

185,- Euro. Inclusief werkboek 

IET Advanced Cursus

De gevorderde trainingsklasse is een eendaagse cursus waarbij je afstemming op de geavanceerde IET-energiestraal centraal staat. Het is de energie die het 5e energetische DNA-paar ontgrendelt en de energie van het doel van je ziel activeert. Verder leer je een "Zielen Ster" zuivering uit te voeren om het doel van je ziel te activeren en te voelen. Ook leer je een manifestatie techniet met het gebruik van het Heartnet-proces om je droom te leren manifesteren. Ook gaan we in op het gebruik van de krachtige energiegolftechniek om weerstand op te ruimen en het plaatsen van Heartbeams (Lichttralen) om engelenenergie in de aarde te verankeren op plaatsen die verlichting en bescherming nodig hebben. Dit kan je werkplek of huis zijn maar ook voor verdere ondersteuning in winkels, ziekenhuisen, gemeentehuizen of andere plaatsen waar veel mensen passeren die zuivering van energie kunnen gebruiken. Ook deze cursus is toepasselijk voor therapeuten maar zeker ook voor individuen op zoek naar het leven van het mooiste leven en bewandelen van hun zielenpad!!

Tarief:

195,- Euro. Inclusief werkboek 

Ga voor data en aanmelding naar contact en agenda op deze site. 

 

bottom of page