top of page

Op deze pagina vind je de krachtige meditaties die tijdens de IET cursus dagen worden gebruikt. Ze zijn echter ook heel fijn om na de cursus thuis te gebruiken. Elke mediatie komt overeen met de trilling van een van de healing angels en werkt in op de verschillen aspecten van heling van die betreffende engel. Geniet van de meditaties in jou eigen ruimte. 

 

Meditatie met Engel Ariël - Ontdek de Helende Kwaliteiten van Je Zielsopdracht. Helpt ons onze beperkende menselijke eigen wil op te lossen en beperkingen te overstijgen. Helende gave: helpen onze zielsmissie te leven.

Healing Angels Engel Ariel_NLReiki Zensi - Mischa Botterweck
00:00 / 10:10

Meditatie met Engel Raphaël - Ontdek de Helende Kwaliteiten van Goddelijke Onschuld. Engel Rafael helpt bij het loslaten van de energie van schulden en oordelen. Helpt je de illusie van afscheiding op te lossen. (Schuld – Onschuld)

Healing Angels Engel Raphael_NLReiki Zensi - Mischa Botterweck
00:00 / 10:11
Healing Angels Engel Faith_NLReiki Zensi - Mischa Botterweck
00:00 / 10:10
Healing Angels Engel Celestina_NLReiki Zensi - Mischa Botterweck
00:00 / 10:10
Healing Angels Engel Gabriel_NLReiki Zensi - Mischa Botterweck
00:00 / 10:10

Meditatie met Engel Gabriël - Ontdek de Helende Kwaliteiten van Goddelijk Vertrouwen. Helpt je wantrouwen en onzekerheid op te lossen. (Wantrouwen – Vertrouwen)

Meditatie met Engel Celestina - Ontdek de Helende Kwaliteiten van Goddelijke Steun en Trots. Helpt je onderdrukte, ingeslikte, zelfexpressie op te lossen (schaamte – trots) (bedreiging – steun)

Meditatie met Engel Faith - Ontdek de Helende Kwaliteiten van Goddelijke Vrijheid. Helende gave: zelfvertrouwen en de vrijheid die dit met zich meebrengt (Moeten – Vrijheid)

Healing Angels Engel Michael_NLReiki Zensi - Mischa Botterweck
00:00 / 11:11
Healing Angels Engel Sarah_NLReiki Zensi - Mischa Botterweck
00:00 / 10:10
Healing Angels Engel Daniel_NLReiki Zensi - Mischa Botterweck
00:00 / 10:10
Healing Angels Engel Casiel_NLReiki Zensi - Mischa Botterweck
00:00 / 10:10

Meditatie met Engel Casiel - Ontdek de Helende Kwaliteiten van Goddelijke Liefde. Helpt je hartzeer en verraad los te laten. (Hartepijn, verdriet, verlies, verraad – Liefde)

Meditatie met Engel Daniel - Ontdek de Helende Kwaliteiten van Goddelijke Vergeving. Helpt je oordelen van jezelf en anderen los te laten (Kwaadheid – Vergeving)

Meditatie met Engel Sarah - Ontdek de Helende Kwaliteiten van Goddelijke Gemak en Kracht. Helpt je met machteloosheid veroorzaakt door zelf en anderen los te laten (Stress en Machteloosheid – Gemak en in je kracht staan)

Meditatie met Engel Michael - Ontdek de Helende Kwaliteiten van Goddelijke Veiligheid. Helpt je angst, vooral angst om je zielsmissie te leven op te lossen. (Angst – Veiligheid)

bottom of page