top of page

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn vele manieren om je met engelen te verbinden en met ze te werken. Sommige mensen hebben dit talent van nature, zien en voelen wellicht engelen, maar dit is niet vanzelfsprekend voor iederen. Om verbinden en werken met engelen voor iedereen toegankelijk te maken is deze workshop ontwikkeld. Tijdens de healing angels workshop maak je kennis met engelen in het algemeen en leert werken met een groep van 9 Helende Engelen (Ariel, Raphael, Gabriel, Celestine, Faith, Casiel, Daniel, Sarah en Michael. Je leert de helende engelen aan te roepen, met een speciaal gebed van uitnodiging. Je leert hoe je een engelen hartlink maakt om je te verbinden met de engelen energie. Je zal de speciale helende gaven ontdekken die elke engel inbrengt en je kunt elk van de helende engelen uitnodigen om je te steunen bij je fysieke, emotionele, mentale en spirituele healing reis.

De methode die ik tijdens de worshop gebruik is ontwikkeld door Stevan J. Thayer. Gedurende de twaalf jaar dat hij Integrated Energy Therapy® sessies gaf, had internationaal gepubliceerd schrijver Stevan J. Thayer veel engelen die zich bij hem voegden en hun helende gaven aanboden. Hij ging begrijpen dat deze engelen ieder een unieke helende gave brachten en verheugd zijn om uitgenodigd te worden om jou hun helende gave aan te bieden. Stevan heeft zijn werk met deze helende engelen gedocumenteerd in zijn boek getiteld The Healing Angels of the Energy Field. Dit boek verbindt één helende engel met elk gebied van de menselijke energie anatomie. Het bevat speciale gebeden om elk van deze helende engelen uit te nodigen om met jou te werken. Het biedt ook prachtige gechannelde boodschappen van elke helende engel.

Je kunt deze helende engelen aanroepen wanneer je healing en ondersteuning nodig hebt. Als jij anderen steunt bij hun zelf-heling middels energie therapieën zoals Integrated Energy Therapy, Reiki, Therapeutic Touch, Healing Touch, Massage of andere technieken, kunnen de Helende Engelen een speciale spirituele dimensie toevoegen aan jouw sessies.

De workshop is een fijne en veilige manier om bekend te raken met het werken en contact maken met engelen. Mocht je nog vragen hebben mail, bel of app dan gerust. Lunch tijdens de cusrus wordt geheel verzorgd. 

Tarief:

133,- Euro. Inclusief werkboek 

Ga voor data en aanmelding naar 'contact en agenda' verder op deze site

 

image.png
bottom of page