top of page

 

 

 

 

 

 

Geïntegreerde Energietherapie® (IET) - Gekanaliseerde Energie uit de Engelenrijken

 

Integrated Energy Therapy, is een krachtige holistische ‘Nieuwetijds Energie Healing.’ voor volwassenen en kinderen, die in verbinding staat met de aura en chakra’s. Het woord holisme is afkomstig van het oude Griekse ‘Holos’ en betekent ‘Geheel.’ IET® is een krachtige techniek met holistische visie op het welzijn en samenwerken van Lichaam, Geest en Ziel.

 

IET® Therapy is een therapievorm waar je klachten op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch niveau losgelaten en geheeld kunnen worden. Deze wereld is zo dynamisch dat er verschillende klachten kunnen ontstaan, die ons belemmeren om ons lichaam optimaal in gezondheid te laten functioneren en ook de klachten met betrekking tot maatschappij in o.a. werk, gezin, relatie, school, studie….! Deze turbulenties van energieën die we dan niet goed verwerken, kunnen al in een vroeg stadium het lichaam en geest aantasten zodat we ons niet prettig gaan voelen, waarmee negativiteit en ongemakken de kans krijgen om zich te settelen in het lichaam.

Een uniek aspect van geïntegreerde energietherapie is de focus op het werken met de 'cellulaire geheugengebieden'. Van deze gebieden wordt aangenomen dat ze afdrukken bevatten van ervaringen en trauma's uit het verleden die het welzijn van een persoon kunnen beïnvloeden. Door energieblokkades en indrukken los te laten, wil IET genezing, balans en spirituele groei bevorderen.

Geïntegreerde energietherapie wordt vaak gebruikt voor stressvermindering, ontspanning, emotionele genezing en spirituele ontwikkeling. Het kan worden uitgevoerd als een op zichzelf staande modaliteit of geïntegreerd met andere complementaire therapieën. Het is belangrijk op te merken dat hoewel veel mensen positieve ervaringen met IET melden, de effectiviteit en voordelen ervan voor elk individu kunnen verschillen.

IET®Therapy is verspreid over de wereld. Het is opgericht en wordt geleid door Stevan J. Thayer in de ‘Center of Being.’ Behandelingen zijn niet bedoeld om de traditionele medische geneeswijze te vervangen, maar zijn een aanvulling op ons welzijn.

bottom of page