top of page

Wat houdt een Integrated Energy Therapy behandeling in:

 

Een behandeling Integrated Energy Therapy duurt ongeveer 1,5 uur. Het werkt middels handoplegging en drukpunten. Het geeft jouw lichaam en geest de mogelijkheid om weer zelf tot healing te komen en blokkades en klachten zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal als ook karmisch niveau op te lossen. Anders dan bij Reiki die op de energie velden in het algemeen werkt, werkt IET op de energetische spiegel van je DNA. Hierdoor zal je physieke en energetische lichaam volledig worden geharmoniseerd waardoor er een diepe vorm van heling plaats kan vinden.

Bij de behandeling werk ik samen met de engelen en gidsen op 12 verschillende plaatsen van het lichaam.

Op elk punt volgen er 4 handelingen:

- Allereerst activeer ik op elk punt de negatieve emotie en geef daarmee als het ware het lichaam de kans om de emotie uit alle cellen en organen omhoog te laten komen

- Vervolgens werk ik samen met de engelen en gidsen om jou deze emoties af te laten voeren

- Dan ga ik op het punt van de emotie de energie velden schoonmaken zodat alle blokkades, weestanden en emoties kunnen worden losgelaten

- Tot slot integreer ik de positieve tegenhanger van de verwijderde negatieve energie. Als er bijvoorbeeld angst is afgevoerd vervang ik dat met de energie van een veilig en beschermd gevoel. Als gevolg hiervan kun je ziektes, pijn en klachten zelf lost laten.

Een volledige behandeling/consult duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 65,-. IET behandelingen kunnen ook op afstand gegeven worden. De kosten van een afstandsbehandeling zijn €45,-.

Behandelingen zijn altijd volgens afspraak. Neem voor het maken van een afspraak graag telefonisch contact op.

bottom of page